Barista’s Choices – recap augustus

Datum:

Bij Love it is een groot assortiment te vinden aan warme en koude koffies en theeën, welke naar wens kunnen worden aangevuld met verschillende soorten melk en siropen. Om het jullie iets makkelijker te maken hebben wij de Barista’s Choice bedacht: iedere week verteld een van onze Barista’s aan jullie zijn of haar favoriet.

Hierbij een opsomming van de Barista’s Choices van de maand augustus. Dus sta je bij ons aan de toonbank en kun je niet kiezen, bekijk dan onze Barista’s Choice recaps. Laat vervolgens de gewenste Barista’s Choice zien en de koffie wordt in een handomdraai voor je klaargemaakt. Hoe makkelijk is dat?!

VANILLA STROOPWAFEL LATTE
Want wie houdt er nu niet van stroopwafels?!.. Geloof ons, deze is zeker het proberen waard!

VEGAN CHAI ICED LATTE
Deze healthy choice is de ideale koffie voor verkoeling tijdens warme Deze latte is de ideale coffee-to-stay of coffee-to-go met dit benauwde weer, helemaal vegan en klaargemaakt in een handomdraai. Een echte #trendyfavourite

CHOCOLATE OREO FRAPPÉ
Ijskoffie, chocolade saus en afgetopt met overheerlijke oreo topping. Each sip is as good as the last.. all the way to the end. 

SALTED CARAMEL FRAPPÉ
Deze lekkere specialty is gemaakt met amandelmelk, hazelnootsaus en afgetopt

Waar hij uit bestaat?!
IJskoffie met salted caramel flavour, slagroom en afgetopt met crispy salted caramel parels. 

Dus weet je even niet welke coffee-to-go of coffee-to-stay je wilt bestellen, is deze wellicht een optie! Thank us later.. 

Meer lezen?!