Barista’s Choices – recap juli

Datum:

Bij Love it is een groot assortiment te vinden aan warme en koude koffies en theeën, welke naar wens kunnen worden aangevuld met verschillende soorten melk en siropen. Om het jullie iets makkelijker te maken hebben wij de Barista’s Choice bedacht: iedere week verteld een van onze Barista’s aan jullie zijn of haar favoriet.

Hierbij een opsomming van de Barista’s Choices van de maand juli. Dus sta je bij ons aan de toonbank en kun je niet kiezen, bekijk dan onze Barista’s Choice recaps. Laat vervolgens de gewenste Barista’s Choice zien en de koffie wordt in een handomdraai voor je klaargemaakt. Hoe makkelijk is dat?!

VANILLA OAT LATTE (VEGAN)
Deze latte wordt gemaakt met vanillesiroop, havermelk en de lekkerste koffie. Helemaal vegan en vooral super lekker!

ICED ALMOND LATTE (VEGAN)
Deze healthy choice is de ideale koffie voor verkoeling tijdens warme of benauwde dagen. Hij is laag in calorieën, helemaal vegan en echt super lekker.

STRAWBERRY FRAPPÉ
Door de frisse smaak ideaal tijdens het warme weer. Afgetopt met verse aardbeien is deze specialty niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens een lust voor het oog.

GO NUTS LATTE
Deze lekkere specialty is gemaakt met amandelmelk, hazelnootsaus en afgetopt met hazelnoot crunch. Dat wil je niet missen..

Meer lezen?!