Barista’s Choices – recap September

Datum:

Bij Love it is een groot assortiment te vinden aan warme en koude koffies en theeën, welke naar wens kunnen worden aangevuld met verschillende soorten melk en siropen. Om het jullie iets makkelijker te maken hebben wij de Barista’s Choice bedacht: iedere week verteld een van onze Barista’s aan jullie zijn of haar favoriet.

Hierbij een opsomming van de Barista’s Choices van de maand september. Dus sta je bij ons aan de toonbank en kun je niet kiezen, bekijk dan onze Barista’s Choice recaps. Laat vervolgens de gewenste Barista’s Choice zien en de koffie wordt in een handomdraai voor je klaargemaakt. Hoe makkelijk is dat?!

RASPBERRY FRAPPÉ
Speciaal voor tijdens lekkere hebben we deze overheerlijke en verkoelende frappé! Deze ijskoffie bevat slagroom, frambozensaus en wordt gedecoreerd met frambozenparels. Yummm, Raspberry Frappé anyone?!?

PISTACHIO LATTE
Latte in combinatie met slagroom en overheerlijke pistache siroop. Afgetopt met, uiteraard, pistache saus. Who wouldn’t love it?!

VANILLA COOKIE LATTE
Heerlijke #latte gemengd met vanille siroop. Afgetopt met slagroom en lekkere cookie saus.

CHOCOLATE ALMOND CAPPUCCHINO
Deze week weer een echte #trendyfavourite ! Deze cappuccino is door de #almondmilk helemaal vegan en is verder voorzien van overheerlijke chocolade siroop. 

Meer lezen?!